Doctori recomandati de mine

  • Eu nu sunt doctor si nu am nicio legatura cu medicina.
  • Cretu Carmen - Medic primar infectionist, Spitalul Colentina, Bucuresti
  • Dr Bozsik - infectionist, Ungaria- mailul la care raspunde : bbozsik@freemail.hu
  • Emilia Lungut - medic primar neurolog Spitalul Militar Bucuresti
  • Tatiana Rosca- medic primar oftamolog, neurochirurg, spitalul Pantelimon, Bucuresti

Thursday 9 August 2012

Atentie la sensibilitatile la alimente

De o saptamana mi-a disparut senzatia de corset din jurul braului (saptamana in care nu am mancat alimente ce contin gluten si lactoza)

Azi m-am gandit ca senzatia de brau a disparut de la antibiotice asa ca am mancat 3-4 felii de paine....si senzatia de brau mi-a aparut instant. Probabil am o sensibilitate (fara a ajunge la nivelul de alergie) la aceste produse, asa ca o sa le scot definitiv din alimentatia mea.

E ciudat pentru ca asta imi placea sa mananc cel mai mult...am citit pe undeva ca alimentele la care esti semi-alergic le mananci obsesiv. Eu cam asa mancam o paine mare la doua zile si 2 cutii de lapte batut pe zi, 1 kg de branza la 5 zile.....


Imi aduc aminte ca inainte cu 2 saptamani sa imi apara puseul din primavara mancam 1 kg de branza pe zi.....asa ca organismul a fost slabit......and the rest is history...

Mi se intareste convingerea ca fara un stil de viata adecvat, nu poti sa te vindeci de aceasta boala, indiferent cate tratamente ai face.

In primul rand trebuie eliminat zaharul (complet). Trebuie sa ne consideram diabetici si sa ne purtam ca atare:)

Si mai ales la aceasta boala ( dar probabil la toate la un anumit nivel) noi trebuie sa fim doctorul de permanenta la vindecare...noi simtim cel mai bine ce ne prieste si ce nu......(nu uitati de herxheimer..daca va simiti rau de la antibiotice inseamna ca functioneaza, nu ca va fac rau)

Tuesday 7 August 2012

Efectul Augsburg!

Nu-mi vine sa cred...
- mi s-a marit campul vizual (inainte nu vedeam cerul cand mergeam pe strada.... acum mi se pare ca au fost taiati copacii din jur....:))
- mi s-au egalizat ochii - inainte aveam un ochi mai mare ca altul ( simptom ce mi-a aparut acum cativa ani)
- nu imi mai trozneste maxilarul
-mi s-a dus ceata din privire si din creier...
-mi s-a indreptat coloana...mi s-a spus ca sunt mai inalta :)

E adevarat, boala asta se vindeca!

A nu se intelege ca acest rezultat este consecinta doar a tratamentului de la BCA.

Tot ce am facut timp de 3 ani in cautarea de a ma vindeca a contribuit la acest rezultat, Augsburg a fost doar imboldul de care aveam nevoie....

La clinca eram cea mai sanatoasa desi avusesem cele mai violente simtome...inclusiv demielinizarile (eram singura cu asa ceva)....aici ma gandesc ca este urmarea tratamentului dnei dr Rosca.

Stiu ca inca trebuie sa mai urmez cateva luni tratamentul dar am vazut ce inseamna sa fii vindecat...cat de clar pare totul...recunosc, imi pierdusem putin speranta.......

Sunday 5 August 2012

Rezumat Augsburg

Ma simt ca noua :) Am vazut astazi cand am condus pe autostrada.....mergeam cu 140 km la ora si depaseam tot ce imi iesea in cale....inainte nu mergeam cu mai mult de 100 km la ora si imi era foarte greu sa depasesc..nu eram sigura ca pot tine masina in linie dreapta cand depasesc un camion de exemplu.....

Acest rezultat puteti sa il obtineti oriunde....

timp de 2 saptamani programul meu a fost urmatorul :

- trezit la 7
- mic-dejun sanatos
-8-10 perfuzie cu azitromicina
-photon terapie.... mie mi s-a parut ca aceasta procedura a dat cele mai multe rezultate....simteam ca imi scoate ceata din cap (nu toata lumea se simtea la fel de bine ca mine...asa ca depinde). Ma gandesc sa imi cumpar...poate sa imi dea cineva feedback pentru utilizare pe termen lung?
- oxigeno trapie : masca cu oxigen pe fata si pedalat 20 min
-exercitii fizice - o jumatate de ora
-sauna-20 de min
- hightone terapy o ora : am renbuntat la el dupa primele 2 zile pentru ca nu ma simteam bine (altii se simteau cel mai bine cu aceasta procedura)
-mancat sanatos : am renuntat la produse ce contin gluten ( depinde de la om la om...eu cred ca am o sensibilitate la gluten pentru ca mereu cand mananc mi se umfla burta)
- apa 3 l pe zi

Tratamentul il iau in forma de pastile inca 10 saptamani si apoi trimit sange pentru a vedea ce s-a schimbat.. :)

Pentru analize nu e nevoie de programare, ar fi bine sa anuntati cand va duceti acolo. Pentru consultatii cheia e sa insistati s mult! Sunt asaltati cu cereri.